Kaas- en wijndegustatie in de KIlt
Franky Maelbrancke vertelt ons meer over kazen en bijpassende wijnen. Hoe stellen we een kaasschotel samen en welke wijn serveren we daarbij?
Dit en zoveel meer komen we te weten deze avond.
We proeven een 11 - tal soorten kaas uit de Westhoek en Frans-Vlaanderen.
De lekkere boerderij- en biologische kazen worden vergezeld met brood, fruit en wijn.
Franky werkt in het dagelijks leven als technisch adviseur in de hotelschool
Ter Duinen te Koksijde.
De ene dag is hij verantwoordelijk voor een receptie op het Koninklijke paleis en de volgende dag begeleidt hij studenten op een culinaire ontdekkingsreis.
De passie van Franky voor gastronomie stopt niet na de schooluren.
Hij geeft kooklessen, workshops en voordrachten voor diverse verenigingen. Hier weet hij het educatieve perfect te verbinden met ludieke anekdotes en wist – je - datjes.
Een avond die men niet mag missen.
Kostprijs alles inbegrepen voor leden: € 25 - voor niet leden: €30
Inschrijven bij Sonia Vanhercke ten laatste tegen 28 november.
Liefst via mail: sonia.vanhercke@gmail.com of via gsm: 0486/180113
Gelieve te storten op: BE52 8002 2236 5609 met vermelding van het aantal personen.